måndag 14 februari 2011

En kärleksförklaring

Ett sista tips i sista minuten på självaste Alla Hjärtans Dag. Det är kanske egentligen det bästa av alla tips. Det är personligt, romantiskt, det kostar ingenting och är en given succé.

En kärleksförklaring
Skriv några rader om hur mycket din älskade betyder för dig. Här får du chansen att uttrycka dig som om alla vardagens bestyr och problem inte fanns. Det är detta som är romantik!

Du behöver inte skriva en hel uppsats. Den svåra konsten är att uttrycka känslor med några få ord. Får du till det i en mening och är nöjd är det bara att gratulera. Tre till fyra meningar kan nog vara rätt lagom. Skriv förhand! Printa inte ut det i skrivaren. Detta ska vara en personlig gåva. Är du ovan att skriva för hand får du provskriva några gånger. Sen skriver du med din vackraste handstil. Du kan rita ett litet hjärta som pricken över i:et.

Har du möjlighet  ska du köpa ett lite finare (tyngre) papper,  kanske med lite struktur för att öka känslan. Du kan använda röd bläckpenna för att ytterligare betona det kärleksfulla budskapet.

Du får inte glömma bort blommorna, hur bra din kärleksförklaring än blev. Kombinationen blommor och några rader om kärlek är oslagbar.

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar