måndag 13 februari 2012

Säkra tips inför Alla hjärtans dag

För att få till en lyckad Alla hjärtans dag kommer här några tips i sista minuten:.

Detta går alltid hem:

Till honom - romantisk middag, en ny klocka, riktig Champagne.
Till henne - ett vackert smycke, en kärlekssång, en dikt, finare choklad, en romantisk middag och så förstås lite röda rosor.

Här är du ute på hal is (kan funka men kan också bli en smärre katastrof):
Presentkort på massage, tre trisslotter, geléhjärtan, lite choklad. Dessa presenter innehåller var och en för sig för lite av det personliga och innerliga som är nyckelfaktorer för framgång.

Det säkraste kortet är att du kombinerar t ex en ett vackert smycke, middag med Champagne och några kärleksfulla ord eller något annat personligt. Samtidigt är det viktigt att inte överdriva. Har du/ni dålig ekonomi är det t ex helt fel att ta ett lån för att köpa en present. Något mer oromantiskt får man leta efter.

Viktigast av allt är att det märks att allt du gör och ger på Alla hjärtans dag är planerat med kärlek. Kan du nå fram med det kan du räkna med framgång.

 

2 kommentarer:

  1. Kul billig och användarbar present som spar massa tid kan jag tipsa om strumpsnodden. http://www.sorterastrumpor.nu /Stefan

    SvaraRadera
  2. Kul billig och användarbar present som spar massa tid kan jag tipsa om strumpsnodden. http://www.sorterastrumpor.nu /Stefan

    SvaraRadera