måndag 13 februari 2012

Säkra tips inför Alla hjärtans dag

För att få till en lyckad Alla hjärtans dag kommer här några tips i sista minuten:.

Detta går alltid hem:

Till honom - romantisk middag, en ny klocka, riktig Champagne.
Till henne - ett vackert smycke, en kärlekssång, en dikt, finare choklad, en romantisk middag och så förstås lite röda rosor.

Här är du ute på hal is (kan funka men kan också bli en smärre katastrof):
Presentkort på massage, tre trisslotter, geléhjärtan, lite choklad. Dessa presenter innehåller var och en för sig för lite av det personliga och innerliga som är nyckelfaktorer för framgång.

Det säkraste kortet är att du kombinerar t ex en ett vackert smycke, middag med Champagne och några kärleksfulla ord eller något annat personligt. Samtidigt är det viktigt att inte överdriva. Har du/ni dålig ekonomi är det t ex helt fel att ta ett lån för att köpa en present. Något mer oromantiskt får man leta efter.

Viktigast av allt är att det märks att allt du gör och ger på Alla hjärtans dag är planerat med kärlek. Kan du nå fram med det kan du räkna med framgång.

 

fredag 10 februari 2012

Här kan du skicka blommor till Alla hjärtans dag

Funderar du på att skicka blommor till Alla hjärtans dag? Här hittar du vägen till några florister som kör ut blommor.



EUROFLORIST

Så här skriver de om Alla hjärtans dag:

"Alla hjärtans dag blommor - Överraska din älskling med ett blombud med romantiska rosor. Här hittar du vackra blommor till Alla hjärtans dag 2012. Romantiska, röda rosor, singelrosor och maffiga buketter. Välj din favorit och mottagaren kommer utan tvekan bli överraskad och glad."

Euroflorist


INTERFLORA

Så här skriver Interflora om blommor på Alla hjärtans dag:


"Alla hjärtans dag är årets mest romantiska dag. Men även en dag då man kan visa uppskattning till alla nära och kära. Inte bara till din käraste, utan också visa vänner och familj uppskattning och värme. Det borde man kunna visa varje dag, men Alla hjärtans dag har blivit den dag då vi verkligen visar vad vi känner, med just blommor! Uppvakta någon nära och kära med ett Blommogram till Alla hjärtans dag den 14/2"

Interflora 

måndag 6 februari 2012

Snart en vecka kvar

Nu är det bråttom. Om en dag är det en vecka kvar till Alla hjärtans dag. Ska du bjuda på en romantisk middag på restaurang eller ge bort en annan upplevelsepresent är det hög tid att boka nu. Dikter och sånger måste vara klara snart om du ska kunna framföra dem obehindrat och med känsla. Det är hög tid att börja repetera!

Har du ännu inte kommit fram till vad du ska ge bort i present till honom eller henne? Håll utkik på denna blogg för sista-minuten tips!