fredag 29 januari 2010

Två veckor till alla hjärtans dag

Nu brinner det i knutarna, eller borde åtminstone göra det om du inte planerat din Alla hjärtans dag present ännu. I dag är det snart 2 veckor kvar till den stora dagen då alla (tjejer) förväntar sig en kärleksförklaring.

Presenttips hittar du hos oss.

fredag 15 januari 2010

Allmänt om romantiska presenter

- Du kunde väl ha gjort nåt mer romantiskt...


Jag kommer att tjata om vikten av romantik i valet av present till Alla hjärtans dag. På årets viktigaste dag kommer du inte undan. Under året kanske det kan räcka med lite blommor och nån romantisk middag då och då för att "visa" att du är romantiskt lagd. Men på Alla hjärtans dag ställs du på prov. Kör inte samma koncept som förra året eller inte ens för två år sedan. Då kan du verka ointresserad och totalt oromantisk. En romantisk present är bara romantisk om den upplevs romantisk av mottagaren. EN perfekt romantisk present ska få mottagarens hjärta att bulta och kinderna att rodna. Vi återkommer med bra konkreta tips på romantiska presenter inom kort.

torsdag 14 januari 2010

Allmänt om personlig present

- Du kunde väl ha ordnat en mer personlig present. -Du kan väl bemöda dig lite. -Kan du inte anstränga dig lite? Tycker du inte om mig längre?

Det tjatas om personliga presenter hela tiden. Vad är då en personlig present egentligen? Man kan se det från två håll. Presenten kan vara personlig för den som får den eller för den som ger bort den. Den ultimata presenten är givetvis en present som är personlig för båda två. Då har du lyckats fullständigt med din present. Du har visat att du förstår vad din älskade tycker om och du har bemödat dig och ansträngt dig så mycket som man någonsin kan kräva. Du är nu "safe" ända tills födelsedag, namnsdagen eller julafton.

onsdag 13 januari 2010

Alla hjärtans dag närmar sig

NU börjar Alla hjärtans dag komma altt närmare. För att inte misslyckas med en av årets viktigaste dagar när det kommer till att vårda relationer är det bra att redan nu börja förbereda sig mentalt. Som jag tidigare skrivit är nyckelordet Romantik på Alla hjärtans dag. Om du ger bort en present som är oromantisk kan du inte räkna med att din hjärtvän kommer att bli särskilt munter. Kom också ihåg att ju mer personlig din present är desto mer uppskattat kommer den att vara.

Just det. Datumet. Alla hjrtans dag infaller den 14 februari. I år är det en söndag.